Kroon Oil

Kroon Oil

Mocht u op zoek zijn naar topkwaliteit smeermiddelen dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij zijn namelijk officieel dealer van één van de grootste onafhankelijke producenten en specialisten van smeermiddelen in West Europa; Kroon Oil. Kroon Oil “Made in Holland” een merk van goede huize

Eén van de grootste onafhankelijke producent in smeermiddelen

Sinds de oprichting in 1906 is Kroon-Oil uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke producenten en specialisten van smeermiddelen in West-Europa. Honderden verschillende Kroon-Oil producten worden over de gehele wereld geëxporteerd en verkocht via eigen vestigingen en agenten. Een grote onderneming dus? Jawel, groot genoeg om onafhankelijk te zijn en de daarvoor noodzakelijke “know-how” onder eigen regie te verwerven en verder te ontwikkelen. Anderzijds nog “klein” genoeg om snel en flexibel aan de wensen van haar afnemers te voldoen.

Research, kwaliteitscontrole en klantenservice

In de Kroon-Oil laboratoria zijn ervaren specialisten met behulp van de modernste apparatuur, voortdurend voor onze afnemers beschikbaar. Verder is de constante research op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen, alsook de permanente productie controle uw garantie voor kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de toepassing van het product is van groot belang, vandaar dat onze smeer technische dienst u met adviezen ter zijde staat, onder meer door het opstellen van smeerschema’s, aanbevelingslijsten, product analyses, productinformatie, etc.

Wat voor auto u ook rijdt, Autoglas Team Westervoort heeft de door uw autofabrikant voorgeschreven juiste olie tegen een scherpe prijs voor u op voorraad.

Benieuwd welke Kroon Oil producten voor uw auto geschikt zijn? Klik hier: WWW.KROON-OIL.COM