Vervanging

Ook voor het vervangen van autoruiten bent u bij ons op het juiste adres. Of deze nu verlijmd, in rubber gemonteerd, of in een speciaal frame geplaatst zijn, onze specialisten zijn dagelijks met hun servicewagen op pad om bij u op locatie of in onze eigen werkplaatsen de verschillende ruiten te vervangen.

Door jarenlange ervaring en liefde voor het vak kunnen wij als relatief “klein” bedrijf uitblinken door “groot” te zijn in kwaliteit, flexibiliteit en service.
Hoe lastig kan het niet zijn als u een ruitschade heeft en u vervolgens meerdere dagen moet wachten op reparatie of vervanging, of als het werk niet goed of secuur wordt gedaan. Met name onze steeds groter wordende klantenkring in de transportsector kan dat beamen. Wij doen er alles aan om uw auto, bestelbus of vrachtwagen zo spoedig mogelijk te herstellen. Doordat wij de meeste voorruiten op voorraad hebben kan het meestal nog dezelfde of uiterlijk de volgende dag geregeld worden. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kostbare en onacceptabele stilstand van uw voertuig(en).

Door gebruik te maken van de allerbeste materialen waaronder verlijmings producten van Sika en Teroson zijn onze vakkundige monteurs in staat om de hoogste kwaliteit te leveren. Uiteraard is
Samen met een uitstekende service werkt dit mee aan een optimaal resultaat.

Garantie van kwaliteit ruitvervanging

Alle ruitvervangingen worden bij AutoglasTeam Westervoort uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Wij staan voor onze kwaliteit, daarom zijn wij gecertificeerd door Qulified. Qualified is het nieuwe kwaliteitsprogramma die alle relavante zaken voor kwalitatief autoruitherstel waarborgt.Denk aan beschikbaarheid van data en informatie, opleidingen en trainingen, apparatuur en gereedschappen, connectifiteit en de aansprakelijkhied worden objectief en onafhankelijk getoetst.

Ook bedrijven en autodealers die hun eigen ruiten willen laten monteren, komen veelvuldig in ons klantenbestand voor. Voor onze business to business klanten hanteren wij speciale tarieven, waardoor zij hun marge aanmerkelijk kunnen vergroten.

U laat uw ruit vervangen door Auto Glas Team zonder dat u er verder “omkijken” naar heeft!

Wij bieden ruitschade service op de onderstaande voertuigen!

Ruitschade Personenauto's

Ruitschade Bedrijfsauto's

Ruitschade Vrachtauto's

Ruitschade Campers

Ruitschade Tractoren en Machine's

Ruitschade klassiekers