Onze partners

Kwaliteit is ons uithangbord. Wij doen ons werk goed en daar staan wij voor. Een erkenning van onze kwaliteit in autoruitschadeherstel ligt in lidmaatschap van diverse brancheorganisaties, die onze kwaliteit regelmatig controleren en toetsen. Voor u de zekerheid dat u altijd goed wordt geholpen en dat de kwaliteit gegarandeerd is. Hieronder een overzicht van onze partners in kwaliteit.

Onze partnerschappen met GlasgarantFOCWA en 123ruit zijn voor onze klanten een garantie van kwaliteit in autoruitschadeherstel

123RUIT.NL123Ruit logo

AutoglasTeam Westervoort  is deelnemer van 123RUIT.nl. Hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale autoruitspecialisten landelijk gebundeld is!

123RUIT.nl is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces voor uw autoruitschadeherstel. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen. Collega’s die net als wij gespecialiseerd zijn in autoruitschadeherstel en vervanging van alle voorkomende ruiten. Van Oldtimer tot Sportwagen en van Vrachtwagen tot Camper. 

Alle 123RUIT.nl deelnemers zijn geselecteerd op basis van onze strenge criteria, zijn aangesloten bij FOCWA en/of BOVAG en hebben een MVO keurmerk. Alles om u de zekerheid van kwalitatief hoogstaand vakwerk te bieden!

GlasgarantGlas Garant logo

Dankzij ons lidmaatschap van Glasgarant werken bijna alle verzekeringsmaatschappijen met ons samen. Namens de verzekeringsmaatschappijen ziet Glasgarant erop toe dat de vereisten op het gebied van service, prijsstelling en kwaliteit gewaarborgd blijven. Als partner van Glasgarant hebben wij het certificaat Duurzaam Repareren.

FOCWAFocwa logo

Als lid van de vakgroep FOCWA Autoruitherstelbedrijven staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte dienstverlening. Hiervoor voldoen wij aan strikte toelatingseisen en gedragsregels, die regelmatig door de FOCWA worden getoetst.