Reparatie

Pats!!! …….. Een steentje raakt uw voorruit, tijd voor Auto Glas Team. Een sterretje of scheurtje in uw voorruit is het gevolg.

Bij een kapotte voorruit kunnen onze vakbekwame monteurs bepalen, of de voorruit geheel vervangen dient te worden of dat deze nog gerepareerd kan worden door middel van harsinjectie. Snel laten repareren voorkomt doorscheuren van uw ruit. Hierdoor bespaart u flink op de kosten, en is vaak nog GRATIS ook (bij WA+ en All Risk verzekerde voertuigen).

 

Ruitreparatie voorkomt een onnodige ruitvervanging!

Sterretje in uw voorruit? Plak , indien mogelijk, een plakkertje aan de buitenkant op de inslag ter voorkoming van intrekken van vuil en vocht, en maak zo spoedig mogelijk een afspraak voor reparatie.

Eerst wordt met een vacuümpomp de lucht of vocht uit het sterretje of barst gezogen en vervolgens onder druk hars geïnjecteerd, welke met UV licht uitgehard wordt. Na bewerking is er van de oorspronkelijke schade bijna niets meer te zien en is de kans van doorscheuren aanzienlijk kleiner geworden.

Onze vakmensen leveren kwaliteit, hierdoor zjin wij in staat u 1 jaar garantie geven op de uitgevoerde reparatie. Onze specialisten werken uitsluitend met een hars van uitstekende kwaliteit, waarbij de beschadiging, na reparatie, praktisch onzichtbaar wordt.

Ook kunnen wij zorgen voor de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Wij bieden ruitschade service op de onderstaande voertuigen!

Ruitschade Personenauto's

Ruitschade Bedrijfsauto's

Ruitschade Vrachtauto's

Ruitschade Campers

Ruitschade Tractoren en Machine's

Ruitschade klassiekers