Ruitschade Campers

Is de ruit van uw camper stuk? Wij repareren of vervangen hem snel voor u. Kom naar onze werkplaats of maak een afspraak. Wij helpen u snel weer op weg. Ook verzorgen wij desgewenst de complete afhandeling van de schade met uw verzekering. Moet u de schade zelf betalen? Dan krijgt u van ons vooraf een heldere, complete prijsopgave.

Snelle vervanging of reparatie camper- of caravanruit

Een camperruit gaat meestal niet stuk als hij stil staat. Dat gebeurt bijna altijd als u onderweg bent of met uw camper op vakantie bent. Wij weten hoe vervelend het is om uw reis te moeten uitstellen of te onderbreken vanwege technische problemen. Daarom helpen wij u snel weer op weg. Zo mogelijk repareren of vervangen wij de kapotte ruit van uw camper binnen 24 uur.

Voor integraal campers zijn er vele diverse voorruiten mogelijk. Voor het bestellen van deze ruiten is het belangrijk te weten welke opbouw u heeft. Soms hebben we meer informatie en/ of foto’s nodig . Bij het inplannen van het herstel van de schade kunnen wij u meer informatie over levertijd ruit en tijdsduur van herstel doorgeven.

We werken oa voor NKC,  Aveco , Unigarant en Spitz verzekeringen

Wij bieden ruitschade service op de onderstaande voertuigen!

Ruitschade Personenauto's

Ruitschade Bedrijfsauto's

Ruitschade Vrachtauto's

Ruitschade Campers

Ruitschade Tractoren en Machine's

Ruitschade klassiekers