Ruitfolie

Autoruitfolie of windowfilm is een product dat sterk in opkomst is en daardoor zie je steeds meer auto’s die voorzien zijn van een dergelijke folie. Waarom deze folie zo gewild is, wat mooi past bij uw auto, welke tint, kleur ed, daarin verschillen smaken (gelukkig maar). Waar niet over valt te twisten zij de volgende punten:

  • Veiligheid: Geen rondvliegend glas bij inbraak en aanrijdingen. Door de lagere temperatuur in uw auto blijft u fitter en dus alerter.

  • Inbraakvertragend: Een ruitje intikken en radio of GPS wegnemen kost aanzienlijk meer tijd

  • Comfort: De zonnebril in het handschoenenkastje kan blijven liggen, de tint van uw ramen neemt deze taak over. De folie laat wel licht door maar geen warmte, daardoor blijft het aanzienlijk koeler in de auto, wat zoveel scheelt dat de airco een standje naar beneden kan. Dat scheelt weer brandstof.

  • Bescherming: De folie die AutoGLASteam Westervoort toepast heeft een UV wering van 99%. Dit betekent dat deze schadelijke straling van de zon veel minder vat heeft op u, uw huisdieren en uiteraard uw kinderen. Dan kunt u zichzelf afvragen waarom u uw kinderen nog zal laat ‘bakken’ in de auto die op een oven gaat lijken in de volle zon. Terwijl het simpel en met weinig kosten kan worden opgelost.

Autoglas Team Westervoort is een vakkundig bedrijf wat ruitfolie betreft en wij hebben reeds jaren ervaring in het tinten van autoglas. Wij werken met hoge kwaliteit folie van Lumar. Ook vinden steeds meer garagebedrijven de weg naar ons waar veelal nieuwe auto’s nog voor aflevering voorzien worden van ruitfolie.

De kosten verschillen per automerk en type, bel gerust eens op om voor prijsopgave voor uw auto.